Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

Landsmöte for Småbedriftsforbundet i Tel Aviv

Tel_Aviv.jpg Småbedriftsforbundet inviterer til landsmöte 31.juli til 3.august 2019 med mulighet til bading i Middelhavet og rekreasjon på hotel Gilgal i hjertet av Tel Aviv, en 2-3 minutts spasertur fra badestranden. Se nærmere informasjon på www.hotelgilgal.com.

Avreise med Norwegian fra Oslo onsdag 31.7.kl 09.00 med ankomst Tel Aviv kl 15.05. Hjemreise fra Tel Aviv lördag 3.8.kl 16.05 med ankomst Oslo kl 20.35.

Pris pr. person i enkeltrom: Kr 9.500.-. I prisen inngår flyreise Oslo- Tel Aviv tur/retur og overnatting 3 døgn på hotel Gilgal med frokost. Pris for ledsager: (i dobbeltrom) kr 7.900.-. Pris for barn: Etter avtale.Se nærmere info: www.hotelgilgal.com

Påmeldingsfrist: Innen 31. mars 2019.

Kontakt: post@smaabedriftsforbundet.no for nærmere informasjon.
968a744cc249419eb02cb9b1d3cad9d5.jpg

Innfør norsk ROT- og RUT fradrag nå !
Småbedriftsforbundet sendte den 7.1.2016 brev til statsminister og næringsministeren. Det er nå mer enn 5 år siden Småbedriftsforbundet sist tok dette opp med norske myndigheter. Vårt håp er at dette også blir inført i Norge. ROT-avdrag er uten tvil den beste, hurtigste og mest effektive måten å hjelpe småbedriftene i Norge i det nye året 2016.
beersheva1_1.jpg

Småbedriftsforbundets skogsplanting i Israel
I samsvar med tidligere landsmøtevedtak, er vi stolt over å kunne informere om at Småbedriftsforbundet sommeren 2015 endelig kunne bidra med skogsplanting i Israel.
Området vi fikk tildelt er Dudaim Forest, nord for Beer Sheva i Negev ørkenen. Kr 75.000.- ble overført for planting av 1000 trær. Dette representer en LUND. Småbedriftsforbundet har fått avsatt område til en egen SKOG,som betyr 10 x 1000 trær. Vårt område er nå del av prosjektet "Det grønne beltet" i Beèr Sheva. Prosjektets mål er å fremme økologisk mangfold i området samt bekjempe ørkenspredning.
regnskap_2.jpg

ØKENDE BYRÅKRATI OG KRAV TIL OFFENTLIG RAPPORTERING TAR ARBEIDSGLEDEN FRA SMÅBEDRIFTENE I NORGE.
Med et stadig økende byråkrati og krav fra myndighetene om rapportering fra småbedriftene, opplever småbedriftslederne dette som en økende byrde som er i ferd med å ta arbeidsgleden bort fra småbedriftene i Norge.
Maske_gruppen_summary.jpg

Ny samarbeidsavtale for kjøp av forbruksmateriell
Småbedriftsforbundet har nå inngått samarbeidsavtale med Maskegruppen AS som vil gi våre medlemmer 20 - 80 % rabatt på forbruksmateriell.
molde_landsm_te_8_4.jpg

Vellykket landsmøte i Molde 6.-7. september
Landsmøtet ble avviklet i strålende solskinn med glade mennesker som ser med optimisme fremover på virksomheten i Småbedriftsforbundet. Det ble også tid til å se litt av ”Rosenes by” og sightseeing blant annet til utsiktspunktet Varden med storslått utsikt over de 220 fjelltoppene som omkranser byen.
Construction_worker_1.jpg

HMS kurs
Vi inviterer til HMS-kurs for ledere. Disse kursene er et rimelig tilbud til bedriften for å oppfyller de lovpålagte krav, samt at man opprettholder et fokus på bedriftens interne HMS-arbeide. Meld deg på i dag!
farogbarn_170x69.jpg

SBF-medlem starter pappamagasin!
Da gründeren Fred Johan Ødegård ble pappa for fire år siden, fant han nesten bare litteratur om og for mødre. Nå lanserer han pappamagasinet «FAR OG BARN». Den perfekte gave til alle fedre!

hms-kurs_2_.jpg

På HMS-kurs lengst i sør
Et HMS-kurs trenger ikke være bare tørr teori. Det inneholder også et godt måltid mat, muligheten til å møte nye mennesker og utveksling av tanker rundt arbeidssituasjon og de daglige ut-fordringer.
google-map-366x149-no_1.jpg

Sett din bedrift på kartet!
Millioner av mennesker søker etter varer og tjenester på internett hver dag. Blant dem er også dine fremtidige kunder. Hvorfor ikke gjøre det lett for dem å finne deg?
<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSmåbedriftsforbundet © 2018.
Utviklet av
Concepier